fbpx

Barca vil satse på Casadó i stedet for Sergi Roberto

Anders Lang Jensen - 01.07.24

// Sergi Roberto

Sergi Robertos kontrakt med Barca er nu udløbet, og dermed er La Masia-spilleren nu ikke længere tilknyttet Barca. Meget tyder heller ikke på at en forlængelse, da man angiveligt hellere vil satse på yngre kræfter.

For lidt over en uge siden præsenterede Barca kontraktforlængelsen med midtbanetalentet Marc Casadó, der er anfører for andetholdet Barca Atlétic. I den kommende sæson rykker han permanent op i førsteholdstruppen, efter den nye aftale der løber frem til 2028.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den beslutning kommer efter alt at dømme også til at gå ud over den mangeårige Barca-mand Sergi Roberto, der ikke ser ud til at få sin kontrakt forlænget. I stedet har klubben valgt at satse på Marc Casadó, som dermed får Sergi Robertos plads i truppen næste år.

20-årige Casadó kom til La Masia som 13-årig, og i oktober 2022 fik han sin officielle debut for førsteholdet i en Champions League-kamp mod Viktoria Plzen. I den overståede sæson spillede han fire kampe under Xavi.

Casadó har sin styrke i en kontrollerende rolle på midtbanen, og her kommer han til at kæmpe hårdt for at få spilletid under Hansi Flick, for konkurrencen på midtbanen er benhård med spillere som Gündogan, De Jong, Pedri og Gavi, samt måske også Andreas Christensen, der løste de de defensive opgaver på midten i de sidste måneder af sæsonen.

casado3

 

.:FORSIDE:.