fbpx

Avis: Barca overvejer at hente ungt Dortmund-talent

Markus Johannessen - 03.07.24

 
$bp("Step-network_16230183", {"id":"39794","width":"16","height":"9","video":"1656401"});


Barca arbejder på en 'plan B' for at styrke angrebets venstre fløj, hvis de to mest eftertragtede kandidater, Nico Williams og Luis Díaz, ender med at blive for dyre at hente. Her er en ung Dortmund-profil kommet på listen. 

Der arbejdes stadig på højtryk for at finde en forstærkning til den offensive venstrekant denne sommer. De to muligheder, som klubben finder mest interessante, er Athletic Bilbaos Nico Williams og Liverpools Luis Díaz. Men de høje priser på begge spillere gør, at klubben leder efter alternativer, hvis de ikke kan gennemføre operationer på transfermarkedet af denne størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her kigger catalanerne efter nogle unge profiler, som har præsteret godt i seneste sæson og har potentiale til at udvikle sig i Barca. Blandt andre er engelske Jaden Philogene-Bidace kommet på radaren efter han har præsteret 12 mål og seks assists for Hull City, men den sportslige ledelse er også i dialog med Dortmund vedrørende en af deres offensive profiler. 

Den catalanske avis Sport beretter, at Barca har endnu en englænder i søgelyset ved navn Jaime Bynoe-Gittens. Det 19-årige talent har endnu ikke etableret sig som fast spiller i Dortmunds trup, men har repræsenteret Bundesligaklubben i Champions League-finalen, hvor han spillede de tre sidste minutter, og i øvrigt vist lovende takter i forhold til hans unge alder. 

Hans profil bliver beskrevet som en, der med de rette værktøjer, kan udvikle sig til den ideelle kantspiller. Han er driblestærk, lægger gode afleveringer og har et godt skud. Udover Dortmund repræsenterer han også det engelske U21-landshold. 

Jaime Bynoe-Gittens har også den fordel, at han kan spille på begge fløje og bliver sammenlignet med Nico Williams, som Barca har øverst på ønskelisten. Englænderens markedsværdi er 28 millioner euro, men catalanerne har ikke præsenteret et formelt bud endnu.

jamiegittens1F

// Jaime Bynoe-Gittens
.:FORSIDE:.