fbpx

Barca kan ofre tre profiler for at få Nico Williams

Anders Lang Jensen - 05.07.24

 


Snakken om det spanske talent Nico Williams i forbindelse med Barca vil ikke forstumme. Athletic-profilen ligner Barcas helt store prioritet denne sommer, og klubben vil betale Williams’ frikøbsklausul. Det vil dog kræve andre salg.

Økonomisk er Barca ikke nødvendigvis i en tilstand denne sommer, hvor klubben kan indløse frikøbsklausulen på i underkanten af 60 millioner euro, som Nico Williams koster. Det er dog ønsket at gøre præcis dette, og derfor kan spillersalg fra den aktuelle Barca-trup være nøglen til at skabe økonomisk råderum.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge mediet Cadena SER har den sportslige ledelse udpeget de tre navne Frenkie de Jong, Raphinha og Ronald Araújo, som hver enkelt vil kunne generere en stor transfersum. Frenkie de Jong nævnes, fordi hollænderen altid har meget interesse og vil kunne sikre en stor transfersum.

Ligesom De Jong har Raphinha og Ronald Araújo en stor rolle på holdet, men rygter om potentielle salg har også været på tale for de to. Raphinha spiller også på kantpositionen, og når målet er at hente Williams ind, vil det give mening at bruge interessen i Raphinha til at acceptere et stort bud.

Slutteligt nævnes uruguayanske Ronald Araújo, fordi forsvarsprofilen angiveligt stadig ikke har svaret på Barcas seneste kontraktudspil. Klubben håber fortsat på at forlænge med Araújo, men hvis sydamerikanerens bagland trækker tiden ud og søger et skifte væk, vil Barca kunne lave et stort salg denne sommer til eksempelvis den stenrige engelske Premier League.

araujo92

// Nico Williams
.:FORSIDE:.