Araujo skadet da Uruguay sendte Brasilien ud

FCBARCELONA.DK - 07.07.24

// Ronald Araujo // Raphinha

Kvartfinalen blev endestationen for Raphinha og Brasilien ved Copa América, da de måtte se sig elimineret af Uruguay efter straffespark. Ronald Arauo udgik efter en halv time med en muskelskade, man endnu ikke kender omfanget af.

Både Araujo og Raphinha var med fra start, da Uruguay og Brasilien mødtes i kvartfinalen i Copa América, men ingen af de to hold lykkedes med at score i de ordinære 90 minutter. Da der ikke spilles forlænget spilletid i Copa América, gik man direkte til straffespark.

Kampen blev en kort affære for Ronald Araujo, for efter 33 minutter måtte han forlade banen med en muskelskade i venstre ben. Det var tydeligt frustrerende for Barca-spilleren, der gemte ansigtet i sine hænder, da han forlod banen. Nu venter man spændt på nyt om skadens omfang og den pause der venter.

Raphinha blev skiftet ud med 10 minutter tilbage og han var derfor ikke til rådighed, da der skulle sparkes straffespark. Her var Uruguay stærkest og hentede en sejr på 4-2.

For Brasilien er det en kæmpe fiasko at skulle forlade Copa América allerede i kvartfinalen og for Raphinha blev slutrunden aldrig den store succes, selvom han scorede et flot mål på frispark undervejs.

Uruguay møder Colombia i semifinalen, et opgør der spilles på torsdag.