fbpx

Rüdiger: 'Lamine Yamal er virkelig skræmmende'

Markus Johannessen - 04.10.24

 


Real Madrids centrale forsvarsspiller, Antonio Rüdiger, blev spurgt ind til sin rival, Lamine Yamal, i et nyligt interview med fodboldmediet, The Inside Scoop. Den tyske landsholdsspiller havde kun roser til det unge talent. 

Antonio Rüdiger kan både tiltrække opmærksomhed på og udenfor banen. Tyskeren er ikke bange for at dele sine meninger og hans seneste interview har vakt opsigt i de catalanske medier, da han ikke blot omtaler Yamal som et stort talent, men mener, at han kan revolutionere fodboldverdenen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Man må bare give den fyr kredit. Han er kun 17 år, og det er faktisk absurd. Barcelona har en spiller med en kæmpe fremtid i sig. Jeg håber, at han forbliver sund og rask, for han har en vanvittig karriere foran sig' indledte Rüdiger, før han fortsatte med at sætte ord på, hvor overraskende Yamals niveau er, på trods af hans korte erfaring som professionel fodboldspiller. 

'Den spiller han allerede er..., som 17-årig? Det er ret skræmmende. Han skræmmer mig. Se, hvordan han spillede ved EM. Man er nødt til at give ham respekt. Glem alt om rivalisering og den slags, sandhed vil altid være sandhed og sagen er, at han har en fantastisk fremtid foran sig' afsluttede den 31-årige Real Madrid-spiller. 

Den 26. oktober kommer de to profiler til at stå overfor hinanden på Santiago Bernabéu til et brag af en El Clásico, der afhængigt af de kommende La Liga-opgør inden da, kan få stor indflydelse på pladsen i toppen af tabellen.

yamalrudiger1F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.