fbpx
Annonce

Snart et år siden Yamal fik sin debut for Barca

Anders Lang Jensen - 20.04.24

// Lamine Yamal

Det er næsten ikke til at forstå, at det ikke en gang er et år siden, at Lamine Yamal fik sin debut for Barcas førstehold. Den 16-årige komet er en vigtig brik og har taget alle med storm siden debuten mod Betis den 29. april sidste år.

Han var 15 år og 9 måneder gammel, da Lamine Yamal kom på banen til sin debut den 29. april 2023 og for første gang viste prøver på sit kolossale talent. Det er snart et år siden, og dermed markerer det inden længe det første års tid med Yamal på Barca-holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


I de 12 måneder har 16-årige Yamal taget utroligt mange rekorder ved at blive yngste debutant og målscorer på tværs af både klub- og landshold samt de forskellige turneringer. Han har dog fortsat meget at opnå og en mulig rekord at slå i morgen mod Real Madrid.

Lamine Yamal kan nemlig starte inde for første gang i en El Clásico-kamp, og hvis han scorer, vil han blive den yngste til at komme på tavlen i El Clásico. Det vil i så fald blot tilføje endnu en rekord til hans CV, som i forvejen tæller ufatteligt mange milepæle stadigvæk mindre end et år efter debuten.

yamal13

 

.:FORSIDE:.