fbpx

Video: Lewandowski får kritik efter udbrud mod Yamal

FCBARCELONA.DK - 13.11.23

© Twitter
// Robert Lewandowski // Lamine Yamal

Robert Lewandowski brød søndag sin måltørke, da han scorede begge mål i Barcas sejr på 2-1 over Alavés. Dagen derpå blive den polske angriber dog også kriseret for et vredesudbrud mod Lamine Yamal.

Det var i anden halvleg og ved stillingen 1-1, at Robert Lewandowski eksploderede i et vredesudbrud. Her havde den blot 16-årige Lamine Yamal valgt en anden løsning end at sende bolden over mod polakken ved bagerste stolpe, og det behagede bestemt ikke Lewandowski.

En tydeligt hidsig Lewandowski eksploderede i et vredesudbrud og råbte af en tydeligt påvirket Lamine Yamal, som bestemt ikke havde forventet en sådan opsang fra sin holdkammerat.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hvad værre er var, at Lamine Yamal nærmede sig Lewandowski og forsøgte at give hånden til polakken. Her fik det 16-årige angrebstalent dog den kolde skulder af Lewandowski, som nægtede at give hånden til Yamal.

Lewandowski er efter kampen mod Alavés blevet kritiseret for sin behandling af den kun 16-årige Lamine Yamal, mens andre dog også mener, at den slags sker hele tiden på en fodboldbane.

Se situationen herunder og bedøm selv:

 
.:FORSIDE:.