fbpx

Yamal: 'Jeg har et godt forhold til Lewandowski'

Peter Vyff - 18.11.23

// Robert Lewandowski // Lamine Yamal

Der har været en del medieomtale omkring den ophedede situation mellem Robert Lewandowski og Lamine Yamal i kampen mod Alavés. Catalaneren manede dog spekulationerne til jorden, da han udtalte sig til pressen.

Lamine Yamal er i øjeblikket afsted med Spaniens landshold, der i forgårs slog Cypern på udebane med 3-1. Stortalentet scorede kampens første mål, og gjorde sig igen flot bemærket, trods sin unge alder, men scoringen var dog ikke pressens førsteprioritet efter kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der blev istedet spurgt ind til den situation, der udspillede sig i Barcas kamp mod Alavés, hvor Lewandowski helt tydelig følte sig frustreret over Yamals manglende pasning i en kampafgørende situation. Stjerneangriberen nægtede efterfølgende at give kantspilleren hånden, og der er derfor blevet stillet spørgsmålstegn til den polske landsholdsspillers attitude.

Den tidligere Bayern-spiller har sidenhen været ude og tale episoden ned, og det samme gjorde Yamal, da han blev spurgt til hændelsen:'Lewa har allerede været ude og forklare det. Det er en ting, der sker på banen, og jeg har et godt forhold til Lewandowski, og stemningen i omklædningsrummet er i top' sagde landsholdsfløjen.

Stortalentet kom til sidst også ind på sin præstation for Spanien: 'Jeg er meget glad for sejren, og for at kunne hjælpe holdet med min scoring. Jeg er utrolig stolt over at bære denne trøje, og jeg føler mig godt tilpas takket være mine holdkammerater, som hjælper mig meget på banen' afsluttede Yamal..:FORSIDE:.