fbpx

Avis: Corinthias ønsker at leje Vitor Roque

Peter Vyff - 25.07.24

 


Situationen omkring Vitor Roque har i flere måneder været anspændt, og der har allerede været spekuleret i en tidlig Barca-exit. Rygterne er nu blevet forstærket, da Corinthians angiveligt skulle have forespurgt på en lejeaftale.

Ledelsen havde store forventninger til Vitor Roque, der i januar blev hentet til klubbent et halvt år før tid. Catalanerne havde på daværende tidspunkt store offensive problemer, og håbet var, at brasilianeren kunne forstærke angrebet øjeblikketligt og aflaste Robert Lewandowski.

Men sådan er det dog langt fra gået, og Roque er stedet blevet kritiseret for en manglende indsats til træning, og som situationen er nu, har han langt vej til en plads i startopstillingen. Stortalentet er fortsat heller ikke registeret på holdet til den kommende sæson, og det har fået flere til at spekulere i et skifte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har dog for nu forholdt sig rolige omkring angriberens fremtid, selvom flere klubber har meldt deres interesse i teenageren. Barca er dog nødsaget til snart at tage sit en beslutning, især hvis der skal findes plads i lønbudgettet til hans registrering.

Beslutningen er dog imidlertid kun blevet sværere, eftersom Corinthians, fra Roques hjemland Brasilien, har meldt sig som bejlere til angriberen. Det skriver avisen Sport, der tilføjer, at brasilianerne arbejder på en étårig låneaftale, og at man allerede skulle have taget kontakt til stortalentets agent, Andre Cury.

Den 19-årige Roque får dermed mulighed for at kickstarte sin udvikling i vante omgivelser, imens Barca frigiver en del af lønbudgettet til nyindkøb. Catalanerne menes dog at foretrække et permanent salg, men kun hvis det er muligt at få størstedelen af investeringen på 30 mio. euro retur.

Ledelsen er dog fortsat klar til at afvente situationen, da Roque efter planen tager med resten af holdet til pre-season i USA. Brasilianeren har dermed fortsat mulighed for at vise Hansi Flick, at han har en rolle at spille for catalanerne til den kommende sæson.

roque54F




 

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.