fbpx

Yamal: 'Det sværeste er at spille mod en hund'

FCBARCELONA.DK - 06.09.24

 


17-årige Lamine Yamal imponerer alle og alt tegner til en gloværdig karriere i Barca. Den franske avis L'Equipe har mødt angriberen til en snak om vejen fra ukendt spiller, til at blive sammenlignet  med selveste Messi.

Yamal bliver først spurgt om, hvordan det hele startede. 'Jeg havde altid min bold med alle steder. Jeg havde den med i en pose i skolen. Her måtte jeg gemme den, for lærerinden ville ikke lade mig have den. Jeg spillede mod hunde og løb altid med dem. At spille mod en hund er det sværeste' indleder han med et stort smil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med Barca møder Yamal modstandere der kunne være hans far, men det rører ham ikke. 'At spille på gaden, én mod én, fjernede min frygt for at spille mod dem der er større. De var op til 20 år og jeg var 11' fortsætter han.

Yamal var blot 15 år, da han første gang trænede med førsteholdet og det glemmer han aldrig. 'Jeg var meget genert den første dag jeg trådte ind i førsteholdets omklædningsrum. Jeg var meget nervøs, men det forsvandt lidt efter lidt og da jeg debuterede, var jeg ikke nervøs' lyder det fra ham.

Til sidst bliver der spurgt til de mange sammenligninger med Messi. 'Når man bliver sammenlignet med Messi, er det bedst ikke at tænke på det, men det generer mig ikke. Hvis man sammenlignes med den bedste spiller i historien, er der noget man gør rigtigt, men jeg forsøger altid at være mig selv' afslutter Lamine Yamal.

yamal8F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.