fbpx

Flick holder hovedet koldt i modsætning til Xavi

FCBARCELONA.DK - 07.09.24

 


Barca har spillet sine første fire kampe i La Liga og dermed har man fået et billede af, hvordan den nye træner Hansi Flick er. En af de store modsætninger til hans forgænger er, at tyskeren er langt mere rolig på sidelinjen.

Xavi Hernández levede passioneret og energisk med i Barcas kampe og ofte kunne han ikke kontrollere sine udbrud overfor dommerkendelser. Det medførte en hel del advarsler, røde kort og karantæner til den daværende Barca-træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick er nærmest den dimetrale modsætning, hvor tyskeren er langt mere rolig på sidelinjen. Han lever meget med i kampene, men evner at holde hovedet koldt, også i pressede situationer, eller når han er uenig i dommerkendelser.

Xavi blev ofte kritiseret for sin adfærd, for hans opførsel gjorde det ikke lettere for holdet, når træneren måtte forlade bænken og sætte sig op på tilskuerpladserne, eller når han afsonene karantæne.

Hansi Flick er langt mere rolig. Han udstråler profesionalisme og overblik, hvilket smitter af på spillerne på banen. I det første fire kampe har Flick hverken fået gule kort eller henstillinger fra dommerne.

flick7F

// Xavi // Hansi Flick
.:FORSIDE:.