fbpx

Avis: Flick har bedt Thiago guide Pedri og Gavi

Peter Vyff - 25.07.24

// Thiago // Pedri // Gavi

Hansi Flick har tilføjet Thiago til sit trænerteam, efter at midtbanespilleren kort forinden havde lagt støvlerne på hylden. Cheftræneren skulle nu have givet spanierens hans første opgave, og det er at agere rollemodel for Pedri og Gavi.

Barca kunne i sidste uge annoncere, at den tidligere La Masia-spiller, Thiago, havde tilsluttet sig Hansi Flicks trænersetup. Spanieren, der er kendt fra fodboldbanen for sine store taktiske kvaliteter, forventes at få en stor indfyldelse på førsteholdet, hvor han skal gøre brug af sin store erfaringer og ekspertise.

Artiklen fortsætter under annoncen


Flick skulle ifølge avisen Sport allerede have uddelegeret den første arbejdsopgave til Thiago, der skal sørge for at guide to af klubbens vigtigste spillere, Pedri og Gavi. Flick er angiveligt af den opfattelse, at Thaigo har den nødvendige taktiske alsidighed til at få det bedste ud af Barca-duoen i fremtiden.

Begge spillere forventes at være nogle af de vigtigste spillere for Barca i årene frem, og Barcas tysker træner har derfor i sinde at bygge midtbanen op omkring netop de to. Cheftræneren skulle betragte Pedri som en spiller med en enestående vision for spillet og en fantastisk evne til at holde på bolden, imens Gavi anses som værende en komplet fodboldspiller, der kan fungere i begge ender af banen.

Midtbanespillerne deler derfor i høj grad samme kvaliteter på banen som Thiago, og Flick er derfor sikker på, at han kan få det bedste ud af stjerneduoen. Alle tre spillere har dog desværre også det til fælles, at de har været meget hårdt ramt af skader i deres karriere, og forhåbentlig er det noget både Pedri og Gavi kan blive forskånet for i fremtiden.

gavi40F

.:FORSIDE:.