fbpx

Thiago nævnes som mulig assistent for Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 25.05.24

// Thiago

Meget tyder på at det bliver Hansi Flick der tager over for Xavi som Barca-træner. Klubben har angiveligt aktiviteter i gang, der skal gøre den tidligere Barca-spiller Thiago Alcántara til tyskerens assistent.

33-årige Thiago Alcántara har netop sagt farvel til Liverpool og endnu har han ikke meldt ud, hvad karrieren skal byde på nu. Han har angiveligt tilbud fra en række klubber i La Liga, hvor han kan fortsætte som aktiv spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


I Barcelona har man dog en anden rolle klar til La Masia-spilleren, der forlod klubben i 2013, da han stod i skyggen af Xavi og Iniesta. Det blev dog til 68 kampe på førsteholdet, inden han tog til Bayern München, hvor han var i syv sæsoner. I 2020 gik turen så videre til Liverpool.

I Barca ser sportsdirektør Deco tilsyneladende Thiago som det perfekte bindeled mellem spillerne og Hansi Flick. Thiago kender Barca indefra og med sin baggrund i La Masia, ved han hvad det kræver at kæmpe sig vej til førsteholdet. Det skriver avisen AS.

Hansi Flick og Thiago kender hinanden i forvejen, for de havde enkelt sæson sammen i Bayern München i sæsonen 2019/20. Dette er en stor fordel, ligesom Thiago behersker det tyske sprog.

En rolle som assistent for Flick vil dog betyde, at Thiago skal lægge støvlerne på hylden som 33-årig og det er tvivlsomt, om han er klar til det.

thiago1F

.:FORSIDE:.