fbpx

Balde og Julian Araujo klarmeldt til USA-turné

Peter Vyff - 25.07.24

 


Barca har stadig store skadesproblemer, og flere spillere forventes første tilbage når den nye sæson er startet. Catalanerne kan dog glæde sig over, at Alejandro Balde og Julián Araujo nu har fået grønt lys til at spille kampe igen.

Resultaterne flaskede sig langt fra for Barca i sidste sæson, der dog også må siges at have været hårdt plaget af skader. Catalanerne måtte i lange perioder undvære nøglespillere som Frenkie de Jong, Alejandro Balde, Robert Lewandowski og Gavi, der betød, at det blev svært for holdet at opnå kontinuitet på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Skaderne er fortsat med at hærge Barcas spillertrup, der i skrivende stund må undvære Pedri, De Jong og Ronald Araújo, der pådrog sig skader med deres respektive landshold. Stortalentet Gavi er fortsat også ude indtil slutningen af året, og skadessituationen er derfor fortsat noget som trænerstaben skal tage stilling til.

Catalanerne kan dog glæde sig over, at Alejandro Balde og Julán Araujo nu er blevet klarmeldt til at spille kampe igen. Barca kom i dag med en officiel udmelding, hvor spillerne blev meldt klar igen.

Det er ekstremt gode nyheder for Hansi Flick, der nu kan se frem til at få fyldt pladserne op på holdets backpositioner. Tyskeren må især glædes over at se Balde tilbage, som har siddet ude siden januar, hvor han pådrog sig en baglårsskade mod Athletic Club.

Hvad angår Julian Araujo, blev han skadet sidste sæson under lejeopholdet hos Las Palmas. Mexicaneren har dog trænet med siden starten af juni, og nu har han ligesom Balde fået grønt lys til at spille. De forventes begge med til holdets turné i USA, hvor der er afrejse på søndag.

balde36F

// Alejandro Balde // Julián Araujo
.:FORSIDE:.