fbpx
Annonce

Avis: Balde bliver 100% klar til sæsonstart

Markus Johannessen - 15.05.24

 


Barca har måttet undvære Alejandro Balde siden januar, men nu nærmer han sig afslutningen på sin genoptræning efter sin alvorlige lårskade og der er komplet tillid til, at han vil være klar til den kommende sæsonstart. 

Den 20-årige kantspiller havde gang i en spektakulær sæson sidste år, hvor han dominerede venstre side af catalanernes bagkæde og tilmed bidrog meget i offensiven. Det blev dog ingen drømmesæson, da Balde pådrog sig en lårskade i starten af 2024 og måtte lade sig operere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har holdt den spanske landsholdsspiller uden for kridtstregerne i resten sæsonen, hvilket har resulteret i nogle hårde måneder for den unge back. Nu er der heldigvis lys for enden af tunnelen. 

Ifølge den catalanske avis Sport, går Baldes genoptræning lige efter bogen og lægestaben er ikke i tvivl om, at han er 100% i form til sæsonstarten i august. For nylig delte forsvarsspilleren endda en video på de sociale medier, hvor han sprintede op ad et bjerg, så det tyder på, at han vil være klar allerede til sæsonens forberedelser. Han nægter angiveligt også at holde ferie, da han ønsker at komme tilbage så hurtigt som muligt.

Der har tidligere floreret rygter om, at Barca ville sælge Alejandro Balde, men avisen Sport melder det modsatte. Xavi ser efter sigende catalaneren som en nøglefigur næste sæson, som han ikke engang vil overveje at sætte på markedet. Xavi regner ubetinget med Baldes egenskaber på førsteholdet og ser også en masse udviklingspotentiale i det unge talent fra La Masia.

balde33F

 

// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.