fbpx

Ferran Torres udpeget som Lewandowski-backup

Peter Vyff - 25.07.24

// Ferran Torres
 


Hansi Flick har travlt med at vurdere sine spillere, og sammensætte sit hold til den kommende sæson. Tyskeren menes allerede at have fastlagt en række brikker, deriblandt af Ferran Torres skal agere backup for Lewandowski.

Siden Flick overtog styringen med Barca, har han haft travlt med at analysere sine spillere, og finde ud af, hvor holdet trænger mest til forstærkning. Cheftræneren har samtidig også besluttet, at næsten alle spillere, både unge som gamle, får muligheden for at bevise sig, og tilspille sig en plads i startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Men selvom der fortsat skal tages en række beslutninger, lader det til, at tyskeren allerede har foretaget sig nogle valg frem mod næste sæson. Det skriver avisen Sport, der kan fortælle, at Flick skulle have besluttet sig for, at Ferran Torres skal være backup til Robert Lewandowski som holdets spidsangriber.

Spanieren har de sidste par sæsoner udvist stor alsidighed i angrebet, både for Barca og det spanske landshold, hvor han konstant har formået at finde målet. Torres afsluttede sidste sæson med 11 mål, selvom han som oftest kom ind fra bænken, og det er noget som Barca håber han kan fortsætte med.

Cheftræneren kommer sandsynligvis også til at give Lewandowski flere pauser, da polakken snart fylder 36 år, og da Barca forventes at spille mange kampe næste sæson, kan det blive til en del spilletid for Torres. Alt tyder derfor også på, at spanieren ikke bliver solgt til sommer, selvom det tidligere har været på tale.

Og skulle rygtet holde stik, er det dårligt nyt for Vitor Roque, der i januar blev hentet til Barca som netop backup for Lewandowski. Stortalentet kan derfor allerede være på vej væk til sommer, enten via et permament salg eller en lejeaftale.

torres57F

.:FORSIDE:.