fbpx

Laporta: 'Vi er på vej mod normale tilstande'

FCBARCELONA.DK - 26.07.24

 


Ved den officielle præsentation af Hansi Flick i går, blev præsident Joan Laporta spurgt til klubbens økonomiske situation og dermed mulighederne for at forstærke sig. Her lød der optimistiske toner fra præsidenten.

Det handlede naturligt mest om Hansi Flick i går, da den officielle præsentation af den nye Barca-træner fandt sted. Undervejs blev Laporta dog bedt om en status på økonomien.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Den har det meget bedre end før. Vores proces har reddet klubben rent økonomisk og vi er på vej mod normale tilstande. I dag kan vi gennemføre spillerkøb som dem der tales om (Nico Williams og Dani Olmo, red.). Vi kan gennemføre enhver operation der er nødvendig' lød det fra Barca-præsidenten.

'Vi forstærker holdet hvis vi finder det nødvendigt og der vil snart komme nyheder omkring økonomien. Vi er i forhandlinger med Nike der forbedrer vores position og der kommer også snart nyheder på det sportslige område. Vi vil dog ikke tage beslutninger der skaber ustabilitet i den sttruktur vi har. Vi fastholder stabiliteten og balancen' sagde han videre.

Det er meget optimiske toner fra Laporta og det vidner om, at Barcas økonomi er i kraftig bedring og at der dermed kan ventes spillerkøb denne sommer.

laporta1F

// Joan Laporta
.:FORSIDE:.