fbpx

Lewandowski har scoret seks mål i de sidste 10 kampe

Simon Arun Vrábel - 04.02.24

 


Mange mener, at Robert Lewandowski, har været medvirkende til holdets sløve offensive indsats i denne sæson, men nu hvor sæsonen går ind i sin mest afgørende fase, ser det ud til, at han har genfundet målformen.

Lørdag aften var Robert Lewandowski igen på pletten, da han åbnede målscoringen i kampen imod Deportivo Alavés, og faktisk har den 36-årige angriber fået en forrygende start på 2024, hvor han har scoret hele seks mål i blot 10 kampe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne startede det nye kalenderår på udebane imod Las Palmas, hvor Lewandowski fik 72 minutter på banen, inden han måtte lade sig udskifte uden at have scoret mål. Dermed tydede meget på, at den sløve sæson ville forsætte for den ellers erfarne angriber, men da man tre dage senere mødte Barbastro i pokalturneringen scorede Lewandowski, og derfra har polakken ikke set sig tilbage.

Efter pokalkampen scorede Lewandowski således i begge Supercup-kampe først imod Osasuna og derefter Real Madrid. Herefter gjorde angriberen ikke meget væsen af sig selv, da han fik den sidste halve time i kampen imod Unionistats. Det samme gjorde sig gældende i udekampen imod Real Betis, men så scorede Lewandowski imod Villarreal og igen lørdag aften imod Alavés.

Således er det blevet til hele seks mål i 10 kampe og det er særdeles godt nyt for Xavi og resten af holdet i en periode, hvor både João Félix, Ferran Torres og Raphinha er ude med skader.

Lewandowski er nu noteret for 13 mål i 30 kampe fordelt på alle turneringer, imens han er oppe på 46 mål i 76 kampe i Barca-trøjen.



// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.