fbpx

Robert Lewandowski: 'Jeg skal ingen steder'

Peter Vyff - 15.03.24

// Robert Lewandowski

Spekulationerne om Robert Lewandowskis fremtid har taget til i denne sæson, hvor han i perioder har underpræsteret. Stjerneangriberen fastslog dog forleden, at han også er at finde hos Barca til næste sæson.

Den efterhånden 35-årige Lewandowski har været genstand for en del kritik i denne sæson, da han har set sjældent uskarp ud foran mål. Det har dog ikke forhindret den polske angriber i at føre den interne topscorerliste hos Barca, ligesom han også scorede i begge opgør mod Napoli.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har dog været rygter omkring et salg til sommer, hvor især hold fra Saudi-Arabien skulle have snøren ude efter den tidligere Bayern-spiller. Lewandowski tog dog forleden bladet fra munden, da han i et interview med journalisten Tomasz Wlodarczyk fastslog, at han ingen intention har om at forlade Barca.

'Det står helt klart for mig. Jeg skal ingen steder, og jeg er fortsat at finde hos Barca til næste sæson. Jeg har ikke lagt mærke til rygterne i de spanske aviser, men for mig er der ingen spekulationer. Jeg ved, hvor jeg vil spille næste sæson, og jeg ved også, hvordan den spanske presse fungerer' sagde polakken.

Lewandowski blev også spurgt ind til Kylian Mbappé, der meldes kraftigt på vej til Real Madrid: 'Jeg ved ikke om skiftet bliver en realitet eller ej, og jeg har derfor svært ved at kommentere på det. Det er nok bedst at vente indtil det bliver officielt. Men som jeg kender Kylian, kunne det blive fedt at spille mod ham i La Liga' afsluttede angriberen.

lewandowski87F

.:FORSIDE:.