fbpx

Avis: Gavi forventes først at være på 100% til jul

Markus Johannessen - 03.10.24

// Gavi

Gavi er nu i den sidste fase af sin genoptræning og nærmer sig sit længe ventede comeback for Barca. Selv er han ivrig efter at vende tilbage på grønsværen, men hans fulde niveau forventes først at være tilbage omkring juletid.

Den unge midtbanespiller har arbejdet sig igennem snart 300 dages rehabilitering, siden han fik overrevet forreste korsbånd og skadet menisken i det højre knæ den 19. november 2023. Siden sin operation, har Gavi fulgt en omhyggelig genoptræningsplan og har gjort store fremskridt på træningsanlægget.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han har trænet med høj intensitet under lægernes opsyn, og Hansi Flick har bemærket hans imponerende energi på banen. Flick har understreget, at klubben vil give Gavi al den tid, han har brug for, og sikre, at han kan vende tilbage på det rigtige tidspunkt, uden at risikere et tilbagefald.

'Når han er på banen er han 'on fire'. Vi vil give ham den tid, han har brug for, og forhåbentlig kan han være 10-15 år i klubben. Vi skal passe på ham. Vi ved, hvad han kan bidrage med' udtalte Hansi Flick til pressemødet før Champions League-opgøret mod Young Boys. 

Barcas lægestab regner fortsat med, at den 20-årige midtbanespiller kan vende tilbage i løbet af oktober eller start november, men ifølge den catalanske avis Sport, forventer man i klubben, at det først er til jul han kan levere 100%.

Prognosen er, at Gavi med små skridt kan være tilbage i sin ideelle fysiske tilstand om et par måneder, og derfor er der ikke udsigt til, at han får mange minutter på banen til at starte med. Hansi Flick vil gradvist øge hans spilletid, men agere forsigtigt i startfasen af den unge midtbaneprofils tilbagevenden.

gavi2F

.:FORSIDE:.