fbpx

Hansi Flick: '5-0 sejren var fuld fortjent'

FCBARCELONA.DK - 02.10.24

© Imago
// Hansi Flick // Young Boys

Hansi Flick var ikke tilfreds med holdets start mod Young Boys, men på pressemødet efter kampen glædede han sig over, at det blev rettet. Han mente at 5-0 sejren var fuld fortjent og at holdet leverede en god indsats.

'Det er vigtigt at vi fik de tre point og 5-0 er fuldt fortjent. Vi opdagede, at vi ikke spillede med samme selvtillid som vi er vant til, men det fik vi rettet og det er vi glade for. Vi skal indlede kampene lidt stærkere og være mere dynamisk som hold, men det blev bedre som minutterne gik' indledte han.

Her er hvad Flick også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Betydningen af den store sejr:
'Ingen ved hvordan denne nye Champions League fungerer, men det vil altid være godt at have en stor målforskel'.

Raphinhas præstation:
'Raphinha spillede rigtig godt, men vi skal ikke tale om en enkelt spiller. Det er vigtigt at vi spiller som et hold. Raphinha kan kun spille godt, hvis holdkammeraterne også gør det'.

Frenkie de Jong kom på banen:
'Vi ønskede at give Pedri en pause og vi var ikke helt sikre på at sende Frenkie tidligt ind, så derfor spillede Ansu Fati først på midtbanen'.

Kunne Barca have scoret flere mål?
'Det er altid planen at komme frem til chancer, men for at være ærlig, så ønskede vi at spare energi de sidste 10 minutter, men spillerne havde det sjovt og ville score. Jeg er meget tilfreds med holdets opførsel'.

Holdets potentiale:
'Vi ønsker at blive bedre i hver eneste kamp. Det er nogle ting vi kan gøre bedre og vi skal fortsætte med at lære som hold. Vi skal opnå den bedst mulige præstation'.

Se kampens højdepunkter her:

.:FORSIDE:.