fbpx

Patrick Rahmen: 'Det bliver meget svært'

Peter Vyff - 01.10.24

// Young Boys

Barca er klare favoritter, når holdet i aften skal forsøge at besejre Young Boys på hjemmebane i Champions League. Schweizernes træner, Patrick Rahmen, erkendte da også i går, at det bliver en meget svær kamp for hans hold.

Selvom Barca tabte åbningskampen i Champions League til AS Monaco, har holdet stadig gode chancer for at sikre sig videre avancement i turneringen. Det kræver dog en sejr i aften mod Young Boys, og selvom hjemmeholdet går ind til kampen med et nederlag i bagagen til Osasuna, er der ingen tvivl om favoritværdigheden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne får dog brug for en Lamine Yamal i topform, og netop kantspilleren brugte Patrick Rahmen en del tid på under gårsdagens pressekonference. 'Yamal er en ekstraordinær spiller. Det er utroligt, hvad han allerede har opnået, og jeg har stor respekt for ham' sagde schweizernes træner.

Schweizeren fortsatte efterfølgende i samme spor, og kom ind på kampplanen mod Barca. 'Vi skal stå kompakt for at forhindre Yamal i at slippe sin kreativitet løs, men vi fokuserer ikke kun på en spiller. Vi vil forsøge at dæmme op for et helt Barca-mandskab' forklarede Rahmen.

Cheftræneren blev dernæst spurgt ind til Hansi Flicks start på Barca-karrieren. 'Barca har haft et fremragende hold i flere sæsoner, og denne sommer har de finjusteret truppen. Det er svært at bedømme Flicks arbejde indtil videre, men de har en masse kvalitet, og jeg er sikker på, at de får en god sæson' svarede han.

Til sidst kom Rahmen ind udsigten til at møde Barca. 'Vi er meget spændte på kampen og at skulle møde et af de bedste hold i verden. Vi bliver nødt til at yde vores bedste for at få et resultat her. Holdet er klar, selvom vi ved, at det bliver meget svært' afsluttede han.

rahmen1F

.:FORSIDE:.