fbpx

Barca møder et Young Boys hold i dyb krise

FCBARCELONA.DK - 30.09.24

// Champions League // Young Boys

Barca må tage favoritværdigheden på sig, når de i morgen aften tager imod schweiziske Young Boys i anden runde af Champions League. Her er det et hold i meget dyb krise, der lægger vejen forbi den catalanske hovedstad.

Alt kan som bekendt ske i fodbold, men al fornuft siger, at der aldrig bør blive tvivl om udfaldet af opgøret mellem Barca og Young Boys i morgen aften. Udover den i forvejen enorme forskel mellem de to klubber, er det også et schweizisk mandskab i store problemer der venter.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Young Boys lagde ud i Champions League med et 3-0 nederlag til Aston Villa og det endda på egen bane og når man ser på den hjemlige liga, er der heller ikke meget at glæde sig over. Her tabte holdet nemlig i weekenden til Grasshopper og det betyder at de nu ligger næstsidst i tabellen, med blot seks point efter otte runder.

Derfor må det virke som en nærmest skræmmende opgave, at skulle møde mægtige Barcelona på udebane og ikke mindst, fordi Hansi Flick og hans spillere har brug for alle tre point, efter at de lagde fra land i Champions League med et nederlag til Monaco. Derfor bliver der med garanti ikke taget let på opgaven.

Modsat går Barca heller ikke ind til kampen i bedste stand, efter at de lørdag måtte se sig besejret af Osasuna, der fortjent hev en 4-2 sejr i hus.

youngboys1F

.:FORSIDE:.