fbpx

Officielt: Wojciech Szczesny er ny målmand hos Barca

FCBARCELONA.DK - 02.10.24

// Wojciech Szczesny

Nu er det endelig blevet officielt bekræftet, at Wojciech Szczesny kan kalde sig ny Barca-keeper. Klubben har officielt bekræftet, at der er tegnet en kontrakt med polakken for resten af den indeværende sæson.

Det har de seneste dage været en kendsgerning, at den 34-årige Szczesny ville genoptage karrieren for resten af sæsonen i Barca, som erstatning for den langtidsskadede Ter Stegen. Det er dog først nu, at det er blevet officielt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Szczesny ankom til Barcelona i mandags og i går overværende han kampen mod Young Boys. Han har også gennemgået det obligatoriske lægetjek og skrevet under på sin kontrakt på præsident Laportas kontor, en aftale der løber denne sæson ud.

Nu handler det om at genfinde formen, efter at keeperen stoppede sin karriere i sommer. Han forventes ikke udtaget til søndagens kamp mod Alavés, hvor der efterfølgende kommer en landskampspause. I de næste uger vil Szczesny træne hårdt i Ciutat Esportiva, så han kan stå til Hansi Flicks disposition til kampen mod Sevilla den 20. oktober hjemme på Estadi Olímpic.

szczesny1F

.:FORSIDE:.