fbpx

Avis: Aftalen med Nike mangler kun underskriften

FCBARCELONA.DK - 30.09.24

 


Meget tyder på, at den meget lange føljeton om Barcas forlængelse med Nike som klubbens trøjesponsor, er ved få en ende. Aftalen meldes nu helt færdigforhandlet og der mangler angiveligt kun, at begge parter skriver under.

Det er avisen Mundo Deportivo der breaker historien om aftalen med Nike, som der har været forhandlet om i flere måneder efterhånden. Alle forventede en aftale inden udgangen af august måned, men det skete ikke, da Barca ville sikre sig den bedst mulige aftale, uden at være under tidspres.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt skulle nu være forhandlet på plads og der mangler kun underskriften. Når den er på plads, skal aftalen godkendes på klubbens generalforsamling i midten af oktober måned.

Den nuværende aftale udløber ellers først i 2028, men præsident Joan Laporta fik presset det amerikanske firma til forhandlingsbordet med trusler om opsigelse af aftalen. Barca nåede reelt at opsige aftalen, men en domstol slog fast, at det ikke var muligt rent juridisk.

Situationen var uholdbar for begge parter, for ingen havde lyst til fire år med uenighed. Løsningen blev at forhandle en ny aftale på plads, hvor Barca ikke blot får en klart bedre aftale, de får også en forlængelsesbonus på 100 mio. euro.

Den nye aftale vil forbedre klubbens budget for sæsonen 2024/25 så meget, at Barca angiveligt opfylder alle de økonomiske fairplay-regler hos La Liga, så klubben igen kan hente spillere på almindelig vis.

nike2F

// Nike
.:FORSIDE:.