fbpx

Avis: Barca åbne for et salg af Ronald Araújo

Peter Vyff - 01.10.24

 


Ronald Araújo har endnu ikke været i kamp for Barca i denne sæson, da han har døjet med en skade. Uruguayaneren nærmer sig dog et comeback, men måske kun for en kort stund, da ledelsen angiveligt er klar til at sælge ham i januar.

Det sidste halve år har været svært for Ronald Araújo, der ellers har udviklet sig til en nøglespiller for Barca. Den stærke forsvarsspiller har siddet ude med en skade siden Copa América i sommer, og han er først nu begyndt at træne på Ciutat Esportiva, dog uden sine holdkammerater.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne håber, at få uruguayaneren retur i starten af januar, selvom det kan vise sig at være en stakket frist, da Barca angiveligt er åbne overfor at sælge midterforsvareren. Det skriver avisen Sport, der begrunder deres spekulationer med, at det interne forhold mellem Araújo og ledelsen i lang tid har været dårligt.

Det skyldes hovedsageligt de kontraktuelle forhold, hvor ledelsen i flere måneder har forsøgt at forlænge forsvarsspillerens kontrakt, der udløber i 2026. Uruguayaneren har dog været ganske passiv i forhandlingerne, og det har skabt en frygt hos Barca, der er bange for at miste ham gratis om et par sæsoner.

Catalanernes største ønske er dog fortsat at nå til enighed med Araújo om en ny kontrakt, hvilket man også skulle have fortalt spilleren og hans repræsentanter. Det bliver derfor interessant at se, hvordan sagaen om Araújo udvikler sig, efterhånden som Barca så småt nærmer sig januars transfervindue.

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.