fbpx
Annonce

Topdommer: 'Der var ikke skyggen af frispark'

FCBARCELONA.DK - 17.04.24

© Getty Images
// PSG // Ronald Araujo

Barca blev tirsdag sendt ud af Champions League, da man tabte med 1-4 til PSG. Kvartfinalen blev afgjort af et direkte rødt til til Ronald Araújo, som ifølge en tidligere spansk topdommer slet ikke burde være blevet dømt.

I tirsdagens kvartfinale mellem Barca og PSG kom Barca planmæssigt foran, men et yderst tvivlsomt frispark dømt mod Araújo og et direkte rødt kort til uruguayaneren afgjorde opgøret til franskmændenes fordel.

Artiklen fortsætter under annoncen


Allerede på de første billeder var det svært at se, at Araújo begik frispark og efterfølgende kunne den tidligere spanske topdommer, Eduardo Iturralde González, som nu er ekspert for avisen AS og radiostationen Cadena SER, slå fast, at der ikke var skyggen af firspark.

'Ja, Araújo lægger sin hånd oven på modspillerens skulder i en direkte duel om bolden, og herefter lader PSG-spilleren sig falde. Der er ikke skyggen af frispark, men det er klart, at hvis dommeren alligevel vælger at dømme det, så skal have også give rødt kort' sagde Iturralde, som har dømt mange kampe i Champions League.

Se aktionen herunder, hvor Ronald Araújo udvises:

.:FORSIDE:.