fbpx
Annonce

Barca har modtaget et forbedret bud fra Nike

Peter Vyff - 18.04.24

// Nike

Præsident Joan Laporta har flere gange ytret sig negativt om det nuværende samarbejde med trøjesponsoren Nike, men nu skulle der være landet et bedre tilbud på bordet fra det amerikanske tøjfirma.

Det lange samarbejde med Nike har lidt et alvorligt knæk siden årsskiftet, hvor Joan Laporta ofte har brugt taletid på at efterspørge et økonomisk bedre tilbud fra sportsvirksomheden. Ledelsen har samtidig indledt forhandlinger med blandt andet Puma, der skulle have tilbudt at overtage trøjesponsoratet fra næste sæson.

Samarbejdet med Nike løber dog frem til 2028, hvilket gør det svært for Barca at komme ud af aftalen. Det har dog ikke stoppet ledelsen i at afsøge markedet for muligheder, og det har nu ifølge avisen Mundo Deportivo, fået amerikanerne til at sende et forbedret tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den nye aftale skulle angiveligt strække sig over de næste 10 år, og sikre Barca en god bonus allerede i denne sæson hvis kontrakten bliver underskrevet. Tilbuddet skulle endda være så højt, at catalanerne kan se frem til at nå i mål med Financial Fair Play inden sommerens transfervindue.

Barca kan samtidig også se frem til at modtage et større beløb i forbindelse med klubbens 125-års jubilæum til efteråret. Ledelsen skulle have modtaget tilbuddet i Paris i sidste uge, hvor Rafa Yuste og Juli Guiu fra ledelsen mødtes med Nikes repræsentanter.

Men selvom vicepræsidenten skulle have anerkendt tilbuddet, der skulle være et af de højeste i sportsverdenen, er det dog fortsat ikke på højde med ledelsens forventninger. Det skyldes angiveligt, at Pumas tilbud skulle være højere, og det er noget som catalanerne måler sig op med.

Som situationen er nu, fortsætter Barca samarbejdet med Nike indtil 2028, hvor kontrakten udløber, imens alle udveje og alternativer undersøges grundigt. Amerikanernes forbedrede tilbud er dog et skridt i den rigtige retning, og forhandlingerne forventes at fortsætte de næste mange uger.

nike3F

.:FORSIDE:.