fbpx
Annonce

Xavi: 'To fejl gjorde det svært for os'

FCBARCELONA.DK - 30.04.24

 


Det var en tilfreds Xavi Hernández der holdt pressemøde efter 4-2 sejren over Valencia. Han ærgrede sig over de to fejl der kostede mål og som gjorde det svært, men modsat glædede han sig over, at holdet kom tilbage og vandt.

'Det var positivt. Vi havde kampen under kontrol da vi førte 1-0, men to fejl gjorde, at det blev svært for os. Vi manglede ro, men vi vandt dog kampen på dødbolde, så jeg er tilfreds fordi vi kom tilbage. Valencia gjorde det svært for os med fire eller fem omstillinger og det er noget vi skal forbedre' indledte Xavi.

Her er hvad han også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowskis præstation:
'Han arbejder altid godt og er et forbillede i omklædningsrummet. Han er vores topscorer og går forrest. Derfor scorer han et hattrick i dag. Jeg er meget tilfreds med ham'.

Ronald Araujos fejl mod Real Madrid og Valencia:
'Han er stadig en ung spiller, der skal lære noget. Alle skal hjælpe med at vinde duellerne, men Ronald har reddet os mange gange'.

Mange mål på dødbolde på det seneste:
'Det træner vi meget. Det mærkelige er, at vi ikke før scorede på dødbolde. Vi har gode skytter og det gav os tre point. Denne slags situationer giver mange point i moderne fodbold'.

En sæson uden titler:
'Der er spillere i truppen der har vundet titler og de er rasende, fordi vi ikke har været dygtige nok. Vi forsøger igen til næste sæson, men indstillingen har aldrig manglet'.

Kampen mod Girona på lørdag:
'Man kommer helt sikkert til at se mange chancer og en underholdende kamp, som den vi så i dag. Det er den vigtigste kamp af dem der resterer på sæsonen'.

Beslutningen om at fortsætte som træner for Barca:
'I januar måned troede jeg, at jeg var ansvarlig for de dårlige resultater og derfor ønskede jeg at træde tilbage. I de efterfølgende måneder ændrede tingene sig. Sådan er det i Barca - den ene dag er alt godt og den næste vil man smadre det hele. Jeg føler jeg bør fortsætte'.

xavi149F

// Xavi // Valencia
.:FORSIDE:.