fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Ingen mulighed for at jeg forlader Barca'

Peter Vyff - 30.04.24

 


Der er på det seneste blevet sat spørgsmålstegn til Lewandowskis fremtid hos Barca. Stjerneangriberen har dog ingen intention om at forlade klubben, og han har angiveligt i sinde at opfylde sin kontrakt, der først udløber om to år.

Sommerens transfervindue nærmer sig og Robert Lewandowski er blandt de spillere, der er blevet rygtet på vej væk, selvom han også i denne sæsons er holdets ubestridte topscorer, og forleden scorede et imponerede hattrick mod Valencia. Den polske fodboldstjerne har dog efterhånden rundet 35 år, hvilket også har været af se på hans niveau i år, der i lange perioder har været for svingende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere Bayern-spiller er samtidig også en af holdets bedst betalte spillere, og udsigten til at spare penge på lønbudgettet er årsagen spekulationerne. Men ifølge avisen Sport har Lewandowski intet ønske om at forlade Barca, hvor han er opsat på at opfylde de to resterende år af sin kontrakt.

Det gjorde polakken også klart forleden, da han deltog i et interview med den tyske avis BILD. 'Der er ingen mulighed for at jeg forlader Barca til sommer, og det er ikke et emne jeg beskæftiger mig med. Jeg kan bevare min gode fysik i mindst to år mere, og først når min form bliver dårligere, vil jeg tænke over fremtiden' sagde Lewandowski.

Stjernens beslutning skyldes angiveligt også, at Xavi har besluttet at fortsætte som træner, og han har stor tiltro til hans evner som leder for holdet. Lewandowski er samtidig også en værdsat brik i omklædningsrummet, hvor han med sin store rutine har fungeret som en leder og guide for ungdomsspillerne Lamine Yamal, Pau Cubarsí og Gavi.

Men selvom angriberen ikke har tænkt sig at forlade Barca, forventes der alligevel stor aktivitet om ham til sommer. Lewandowski er en eftertragtet spiller hos flere hold i Saudi-Arabien, hvor Barca i flere omgange har måtte afvise store luktrative tilbud, men som situationen ser ud, er han altså fortsat Barca-spiller efter sommerferien.

lewandowski96F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.