fbpx

Lewandowski: 'Vi skal vinde de to næste kampe'

FCBARCELONA.DK - 02.12.23

// Robert Lewandowski

Barca står foran to betydningsfulde kampe i toppen af ligaen, hvor det gælder Atlético Madrid og Girona hjemme på Montjuic. Robert Lewandowski lægger ikke skjul på, at holdet har brug for alle seks point i disse to opgør.

Det er Barcas egne medier der har taget en snak med Lewandowski om de udfordringer der venter forude. 'Det er meget vigtigt for holdet og for klubben at vinde, også rent mentalt. Vi skal gå efter det fra allerførste minut. Vi skal tage et skridt frem, for sæsonen er lang og vi ønsker at vinde alle kampe for at vinde mesterskabet', lyder det fra polakken.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Derfor skal vi have alle seks point i de næste to kampe, mod direkte rivaler i toppen at tabellen. Det håber jeg at vi får' fortsætter han.

'Vi ved, at vi spiller rigtigt godt i defensiven, så hvis vi angriber med flere spillere i feltet, får vi flere muligheder for at score mål. Vi ønsker at spille bedre og vinde. Jeg håber vi står med seks point mere efter disse to kampe og at vi spiller som vi ved, at vi kan' kommer det fra ham.

Den første kamp er i morgen mod Atlético. 'Det er meget svært at spille mod Atlético. Det er et hold der er stærkt i defensiven og gode i angrebet, men vi spiller på hjemmebane og skal angribe godt for at score mål. Det handler om at spille godt og skabe chancer, for så bliver det lettere at vinde med vores tilhængere i ryggen' afslutter Lewandowski..:FORSIDE:.