fbpx

Alt er faldet på plads i ligaen inden sidste runde

FCBARCELONA.DK - 20.05.24

 


Med 3-0 sejren over Rayo Vallecano sikrede Barca sig den vigtige andenplads i ligaen og det var ikke det eneste der blev afgjort. Reelt er alt faldet på plads inden kampene i den kommende weekend, der derfor er uden stor betydning.

Alle brikker faldt på plads efter weekendens kampe, så man nu kender slutpladseringerne i top og bund. Det betyder at pladserne i europæisk fodbold er fordelt og samtidig kender man også navnene på de tre nedrykkere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Real Madrid har forlængst afgjort mesterskabet, så der har ikke været spænding om førstepladsen i flere uger. Det var der derimod om den andenplads, der giver adgang til næste sæsons Supercup. Her tog Barca som nævnt andenpladsen med sejren over Rayo.

Girona slutter på tredjepladsen, mens Atlético slutter som nummer fire, uanset resultaterne i 38. og sidste spillerunde i næste weekend. Dermed kender man alle fire Champions League deltagere fra La Liga.

Athletic Club Bilbao tager femtepladsen og de følges af deres baskiske landmænd fra Real Sociedad. Dermed kender man også deltagerne i næste sæsons Europa League. Samtidig er Betis sikker på en 7. plads og dermed Conference League.

I bunden har det længe været afgjort at Almería og Granada rykker ned og i går faldt det på plads, at de får følgeskab af de andalusiske landsmænd fra Cádiz.

Alle betydningsfulde pladseringer er dermed afgjort og det er kun i midten af tabellen, at der kan ske forskydninger i næste weekend. Barca møder Sevilla på udebane i sidste runde og her kan hjemmeholdet motiveres af, at de med en sejr måske kan avancere en plads eller to. Sevilla ligger aktuelt på en 13. plads.

gol43F

// La Liga
.:FORSIDE:.