fbpx

Mika Mármol kan sikre Barca stort millionbeløb

Peter Vyff - 21.06.24

 


Barca har stadig store økonomiske problemer, og man er derfor stærkt afhængige af indtægten fra spillersalg. Catalanerne kan derfor glæde sig over, at Sevilla er meget interesserede i at hente Mika Mármol, der kan indbringe en pæn sum.

La Masia har med tiden været stærkt medvirkende til udviklingen af flere store talenter, men det er langt fra alle, der får deres gennembrud på Barcas førstehold. Det drejer sig blandt andre om Mika Mármol, der forlod klubben for to år siden i hans søgen efter fast spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Midterforsvaren skiftede dengang til FC Andorra, og sidste år skiftede han så igen, denne gang til Las Palmas, hvor han har stortrives. Mármol har været en af oprykkernes bedste i den forgangne sæson, og derfor er han også blevet et varmt transferemne denne sommer.

Mármol er på det seneste sat i forbindelse med et skifte til Sevilla, der ifølge avisen Mundo Deportivo er meget interesserede i forsvarsspilleren. Andalusierne skulle sågar være klar til at betale de 30 mio. euro som hans frikøbsklausul lyder på.

Barca har sikret sig en videresalgsklausul på 50%, hvilket betyder, at ledelsen kan se frem til at modtage hele 15 mio. euro, hvis en handel skulle blive en realitet. Og eftersom Las Palmas ikke har tænkt sig at acceptere et bud under frikøbsklausulen, er der god mulighed for at indkassere et stort millionbeløb.

Men Mármol er dog langt fra det eneste Barca-talent, der kan indbringe penge til sommer, da man også har klausuler på navne som Juan Miranda, Nico González, Jean-Clair Todibo, Ferran Jutglá, Óscar Mingueza, Álex Collado, Riqui Puig, Junior Firpo, Carles Aleñá og Ilaix Moriba. 

// Mika Mármol
.:FORSIDE:.