fbpx

Avis: Barca beder Ansu Fati lede efter ny klub

Anders Lang Jensen - 27.06.24

 


Ansu Fati vender retur til Barca denne sommer, men mere og mere tyder på, at offensivspilleren ikke får en rolle i det catalanske i næste sæson. Bag kulissen har ledelsen angiveligt også bedt Fatis bagland afsøge markedet for nye klubber.

Barca får en ny træner i skikkelse af Hansi Flick, og samtidig er det forventningen, at Ansu Fati kommer med omkring holdet i sommerens sæsonforberedelser. Men det er ikke ensbetydende med, at Barcas nummer 10 får en plads på Flicks tropper.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har Barca-ledelsen nemlig bedt Ansu Fati og hans repræsentanter om at kigge efter nye muligheder og klubber denne sommer. Barca skal på sommertur til USA, og her skal Fati med, men forventningen er ikke, at han er Barca-spiller, når transfervinduet smækker i.

En af hovedårsagerne til ønsket om at sende Fati til en anden klub ugen er den økonomiske situation. Et mål er at spare penge på lønudgifterne, og her vil det være afgørende, hvis man lykkes med at sende Fati videre i teksten.

Specielt fordi Barca-ledelsen i forvejen føler, at man er godt dækket ind på de offensive kantpladser, hvor man har Ferran Torres, Lamine Yamal og Raphinha, mens det også er en mulighed at beholde João Félix igen i den kommende sæson.

fati26

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.