fbpx

Barca vil have flyttet sidste Champions League kamp

FCBARCELONA.DK - 29.06.24

 


Der er meldinger om, at Barca er i dialog med UEFA omkring holdets deltagelse i det nye format i Champions League. Klubben ønsker at spille den sidste kamp hjemme på Spotify Camp Nou, men det kræver en tilladelse.

Næste sæsons Champions League ændrer fuldstændig format, da der skal spilles i to grupper med 16 hold i hver, men hvor hvert hold kun spiller otte kampe, fire ude og fire hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampene begynder i efteråret og strækker sig ind i januar 2025. Barca kommer til at spille sine tre første hjemmekampe på Estadi Olímpic, men da Spotify Camp Nou ventes klar til brug omkring årsskiftet, har Barca nu bedt UEFA om tilladelse til, at spille sidste gruppekamp der. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Reglerne siger ellers, at man ikke må skifte hjemmebane midt i gruppespillet, da alle modstandere skal have samme betingelser, men der er samtidig en mulighed for at ansøge om det.

Spotify Camp Nou vil i første omgang have plads til 60.000 tilskuere, da den igangværende ombygning og renovering først vil være helt på plads i sommeren 2026.

campnou5F



// Champions League
.:FORSIDE:.