fbpx
Annonce

Nu rettes blikket mod Champions League

FCBARCELONA.DK - 18.02.24

 


Man skulle dybt ind i dommerens tillægstid, inden at Barca fik hevet en vigtig 1-2 sejr i hus i går over Celta. Nu kan spillerne så rette fokus mod en kamp som man har talt om længe, nemlig udebaneopgøret mod Napoli.

Barca kæmper for sin spinkle chance i La Liga, men nu skal fokus rettes et andet sted hen, nemlig mod Champions League. Her står Barca foran det første opgør i 1/8-finalen, hvor italienske Napoli tager imod onsdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ingen hemmelighed, at Barca kæmper en hård kamp for at få tingene til at fungere. Mesterskabet synes meget langt væk og derfor har Champions League en enorm betydning for spillerne og ikke mindst for Xavi.

Napoli ligner ingen uoverkommelig modstander og derfor er det helt sikkert også målet, at tage til Napoli for at vinde, så returopgøret på Estadi Olímpic i Barcelona til marts ikke behøver blive så spændende.

Det vil være en kæmpe triumf for Xavi og hans spillere, hvis det lykkes at komme videre til kvartfinalen i den turnering, som alle drømmer om at vinde.// Champions League // Napoli
.:FORSIDE:.