fbpx

Deco holdt møde med superagenten Mendes

FCBARCELONA.DK - 01.07.24

// Deco // Jorge Mendes

Barcas sportsdirektør Deco har været en tur hjemme i Portugal og her er der meldinger om, at han har holdt møde med agenten Jorge Mendes, der blandt andre repræsenterer Cancelo, Félix og Fati, så der har været nok at tale om.

Deco er godt i gang med sit arbejde som sportsdirektør, hvor det handler om at opfylde de ønsker som holdets nye træner Hansi Flick har til den nye sæson.

Nu er der forlydender om, at Deco har været i Portugal, både for at tale med FC Porto om Mika Faye, og for at mødes med superagenten Jorge Mendes, som både Deco som Barca har et godt forhold til. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mendes er interessant, for han repræsenterer Joao Cancelo og Joao Félix, som Flick ser ud til at ville beholde, samt Ansu Fati, hvis fodboldmæssige fremtid hænger i det uvisse.

Derudover har Mendes gode forbindelser til mange klubber og her har Deco sandsynligvis nævnt de spillere, som Barca er klar til at sælge, hvis prisen er rigtig.

Der er stadig to måneder tilbage af sommerens transfervindue og derfor kan der nå at ske rigtig meget. Sidste sommer var det først på den allersidste dag i august, at de sidste ting faldt på plads.

deco20F

.:FORSIDE:.