fbpx

Flick ventes at give Noah Darvich chancen

FCBARCELONA.DK - 02.07.24

 


Om en uges tid indleder Barca den nye sæson med lægetjek og træning, men mange spillere vil mangle grundet EM og Copa América. Det vil give chancen for nogle af de unge talenter og et af dem ser ud til at blive Noah Darvich.

Tyske Noah Darvich kom til Barca for et år siden og den nu 17-årige midtbanespiller har imponeret. Klubben ser et stort potentiale i spilleren og meget tyder på, at Hansi Flick vil se ham an ved førsteholdets træning de første par uger, inden at holdet rejser til USA for at spille træningskampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


At Darvich indeholder noget speciel så man også ved U17 VM den forgangne sæson, hvor han var et af sit holds bærende spillere, da Tyskland gik hele vejen og vandt guld.

Hansi Flick kommer til at undvære en lang række spillere i sæsonopstarten på grund af EM og Copa América, hvor de pågældende spillere også skal holde ferie bagefter. Det vil den nye Barca-træner udnytte til at de flere af klubbens største talenter an. Det skriver avisen Sport.

Her er det oplagt at Darvich får chancen og spørgsmålet er om han kan gøre det så godt, at han kommer med til USA, hvor der venter kampe mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan.

darvich2F

// Noah Darvich
.:FORSIDE:.