fbpx

Hull-ejer bekræfter Barcas interesse i Philogene

Peter Vyff - 04.07.24

 


Barca er tilsyneladende på markedet efter en kantspiller, og man er i den forbindelse blevet sat i forbindelse med Jaden Philogene. Hull Citys ejer, Acun Ilicali, bekræfter nu interessen og afviser ikke at et skifte kan ske.

Barca har angiveligt have fået øje på Jaden Philogene, der har haft en god sæson i The Championsship. Kantspilleren scorede imponerede 12 mål og lavede 6 assists for Hull City, der endte på en middelmådig syvendeplads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 22-årige Philogene er derfor blevet et emne for Barca, og forleden bekræftede Hulls ejer, Acun Ilicali interessen: 'Ja, det er alt sammen sandt. Men jeg har ofte fortalt vores fans, at vi ikke ønsker at sælge nogen. Jeg ønsker ikke at tjene penge på fodbold, men istedet at skabe en større og stærkere klub. Det kræver dog også nogle gange, at man må sælge en spiller, hvis han ikke ønsker at være her, og så bliver det en helt anden sag' sagde tyrkeren til avisen Mundo Deportivo.

Ilicali fortsatte med specifikt at nævne Philogene, og at han i sidste ende ikke ville bremse et skifte. 'Hvis han skifter, er det ikke verdens undergang. Og jeg har ikke tænkt mig at bremse hans karriere. Så hvis Jaden vil skifte, og han har en specifik destination i tankerne, er der ikke meget vi kan gøre ved det' sagde Hull-ejeren.

Everton og West Ham er også blevet meldt interesserede i Philogene, og Barca kan derfor blive nødt til at smide et højt bud afsted for at få fingrene i kantspilleren. Den talentfulde englænder forventes at koste mindst 20 mio. euro.

philogene2F

// Jaden Philogene
.:FORSIDE:.