fbpx

Sky Sports: Barca har budt på kantspiller fra Hull

Peter Vyff - 02.07.24

 


Sommerens transfervindue er nu åbent, og aktiveten er allerede at spore hos Barca-ledelsen. Catalanerne skulle nemlig have sendt et bud afsted på Jaden Philogene fra Hull City, der betragtes som en ekstremt lovende spiller.

De sidste par ugers meldinger har tydet på, at Barca snart nærmer sig en løsning på den økonomiske situation, og at man kan overholde kravene for Financial Fair Play. Det er utrolig gode nyheder for ledelsen, der har store forhåbninger til det netop åbnede transfervindue.

Catalanerne er således allerede blevet sat i forbindelse med en række spillere, deriblandt den 22-årige Jaden Philogene, der har haft en imponerede sæson for Hull City. Stortalentet har budt ind med 12 scoringer og 6 assists i den næstbedste engelske fodboldrække, og hans præstation har nu fået Barca til at interessere sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen skulle endda have afsendt et tilbud på englænderen, der også er et transferemne hos Everton og Tottenham Hotspur. Det skriver journalisten Florian Plettenberg fra nyhedsmediet Sky Sports, der også tilføjer, at det drejer sig om en étårig lånekontrakt med en obligatorisk købsoption på 20-23 mio. euro, men kun hvis en række krav overholdes.

Barca betragter angiveligt Philogene som et godt alternativ til Nico Williams, der kommer til at koste tæt på 60 mio. euro. Baskeren er dog samtidig brandvarm for tiden, og hans præstationer for det spanske landshold, har fået nogle af de største klubber i verden til at melde sig ind i kampen om hans underskrift.

Det kan derfor blive svært at tilbyde kantspilleren en økonomisk attraktiv kontrakt i forhold til konkurrenterne, og det har nu fået ledelsen til at lede efter alternativer. Om det bliver Philogene er dog svært at vide, men hans potentiale vurderes stort, og med en lånekontrakt vil han få god tid til at bevise sig over for Hansi Flick og holdkammeraterne.

philogene1F

// Jaden Philogene
.:FORSIDE:.