fbpx

Ledelsen har forsikret Sergi Roberto om fremtiden

Peter Vyff - 02.07.24

// Sergi Roberto

Sergi Robertos kontrakt med Barca udløb i mandags, og han er derfor nu ledig på transfermarkedet. Catalaneren håber dog at kunne blive, og klubben skulle have forsikret ham om, at han fortsat har en fremtid i klubben.

Spekulationerne om Sergi Robertos fremtid har gået sin gang i løbet af foråret, hvor han i flere omgange er blevet meldt tæt på en kontraktforlængelse. Men efter Xavis fyring, har situationen set meget anderledes ud for anføreren, der efter i mandags blev kontraktløs, da hans aftale med Barca udløb.

Midtbanespilleren skulle ellers have fået tilbudt en etårig kontraktforlængelse, men ledelsen har endnu ikke garantere ham, at han kan blive registreret, grundet de økonomiske problemer. Sergi Roberto har derfor valgt at lade sin kontrakt løbe ud, og han skulle angiveligt være i dialog med flere interesserede klubber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren skulle i den forbindelse allerede have været i dialog med Sevilla, hvor han dog i sidste ende har valgt at afvise deres tilbud. Det skyldes ifølge avisen Sport også, at Barca-ledelsen har forsikret Sergi Roberto om, at han fortsat har en fremtid i klubben, hvis alt det økonomiske falder på plads.

Sportsdirektør Deco skulle efter sigende have forklaret midtbanespilleren, at den sportslige ledelse har fuld tillid til anføreren, og det vil glæde dem, og Hansi Flick, at se ham stå i spidsen for holdet efter sommerferien. Catalaneren er derfor opsat på at vente på at lykkes at komme i mål med Financial Fair Play, og han dermed kan forsætte sin imponerende karriere hos Barca.

Tiden arbejder dog imod Sergi Roberto og ledelsen, da man i sidste ende kan blive tvunget til at lade en eventuel aftale løbe ud i sandet, så et klubskifte bliver udfaldet.

sergiroberto50F

 

.:FORSIDE:.