fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Håber at kunne tage hjem med en titel'

FCBARCELONA.DK - 13.01.24

// Sergi Roberto // Supercup

I sin egenskab af anfører, var det Sergi Roberto der havde til opgave at møde pressen forud for søndagens finale i den spanske Supercup. Her udtrykte han håb om, at kunne løfte sit første trofæ som holdets kaptajn.

'Det vil være dejligt at kunne løfte dette trofæ for første gang som kaptajn. Vi håber det sker, så vi kan rejse hjem med en titel. En Clásico giver altid maksimal motivation. Det er en finale og rivaliseringen bliver maksimal' indledte han.

'Vi skal dominere alle aspekter og det er ikke nok at have bolden, for Real Madrid er meget stærke. Det så vi i den forlængede spilletid mod Atlético. Vi skal leverer på 100%, så der ikke er nogle detaljer der glipper' sagde han videre.

Her er hvad Sergi Roberto også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdets manglende skarphed foran mål:
'Man kan godt kontrollere en kamp, men hvis du ikke scorer, vinder du ikke. Vi skal være bedre end Real Madrid i begge felter. Vi håber vi kan spille en god kamp i morgen'.

Holde Madrid fra at score:
'Vi er meget gode når vi styrer tingene og har bolden. Vi skal også kunne kontrollere Real Madrids omstillinger. Det bedste forsvar er når vi har bolden'.

Vil Barca forsøge at vinde med flot spil:
'Jeg vil først og fremmest vinde, men man nyder det mere, hvis man også spiller flot. Resultatet er ligegyldigt, for Real Madrid anser aldrig en kamp for tabt, så vi skal være i kontrol hele vejen'.

Sergi Robertos betydning for holdet:
'Jeg har altid sagt, er jeg her for at hjælpe klubben. Jeg er tilfreds med den betydning jeg har for holdet, men det vigtigste er vores kamp i morgen'.

Sergi Robertos foretrukne position på banen:
Jeg har altid sagt, at jeg er midtbanespiller, selvom jeg står trænerens og holdets disposition til at spille hvor der der brug for det. Det vigtigste er at hjælpe holdet'.



.:FORSIDE:.