fbpx
Annonce

Girona står klar i kulissen for Sergi Roberto

Anders Lang Jensen - 27.04.24

// Sergi Roberto

Sergi Roberto nærmer sig kontraktudløb om få måneder, men fremtiden er ikke afklaret endnu. Meget tyder på, at Barca gerne vil forlænge aftalen, men den anden catalanske klub Girona står angiveligt klar med et tilbud.

32-årige Sergi Roberto er en eftertragtet spiller på det europæiske fodboldmarked, men både spilleren og Barca har den forhåbning, at der bliver skrevet under på en forlængelse. Der mangler dog ikke interesse for den rutinerede Barca-anfører.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har denne sæsons store overraskelse i La Liga nemlig henvendt sig til Sergi Robertos lejr. Girona er klar med en kontrakt på flere sæsoner, hvis catalaneren forlader Barca på en fri transfer, og samtidig kan klubben fra det nordlige Catalonien med stor sandsynlighed også tilbyde Champions League-fodbold.

Alt tyder nemlig på, at Girona kvalificerer sig til turneringen i næste sæson. Holdet ligger nu på tredjepladsen med hele 10 point ned til Athletic Club, som er på femtepladsen, der kun giver Europa League.

Det faktum, at Girona vil give Sergi Roberto flere år, er en vigtig detalje, for i Barca tales der mest om en forlængelse på kun en enkelt sæson. Intentionen er dog klar, at han helst vil forblive i sin hjerteklub, og det er det scenarie, der stadig virker mest sandsynligt, trods det snarlige udløb.

sergiroberto37

 

.:FORSIDE:.