Sergi Roberto: 'De to første mål gjorde ondt på os'

FCBARCELONA.DK - 15.01.24

Barcas spillere hang med hovedet efter 4-1 nederlaget mod Real Madrid i Supercup finalen. Anfører Sergi Roberto var en af de få, der havde overskud til at møde pressen efter nedturen og han forsøgte at se fremad.

'Det var en finale mod vores evige rival og vi ønskede at vinde. Deres to mål på 10 minutter gjorde meget ondt på os. Vi kom bedre med ved 2-1, men så kom straffesparket og deres mål i anden halvleg måtte ikke ske. Vi er alle vrede' indledte han.

'Jeg håber ikke dette nederlag påvirker os for meget. Vi er vrede, men der er en ny turnering allerede på torsdag. Vi skal lære af vores fejl og disse nederlag, men der er andre turneringer. Jeg tror stadig på dette hold' sagde han videre.

'Det gør altid ondt at tabe til Madrid. De første 10 minutter blev afgørende for kampen. Vi vidste at vi kunne komme tilbage med en scoring, men det skete ikke. Nu handler det om at være selvkritiske og arbejde hårdt' afsluttede han.