fbpx
Annonce

Officielt: Xavi fortsætter som Barca-træner!

FCBARCELONA.DK - 24.04.24

// Xavi

Vicepræsident Rafa Yuste har efter aftenens møde netop bekræftet til de fremmødte medier, at Xavi Hernández fortsætter som Barca-træner i den kommende sæson og dermed som minimum fortsætter til kontraktudløb i 2025.

Xavi var som bekendt til møde med ledelsen onsdag aften i Joan Laportas lejlighed, hvor catalanerens fremtid skulle afgøres. Parterne var samlet i næsten fire timer, hvorefter Xavi forlod mødet uden at udtale sig til pressen.

Kort efter forlod også vicepræsident Rafa Yuste mødet og han vil gerne udtale sig til pressen. Her meddelte han, at Xavi fortsætter som Barca-træner i næste sæson.

'Xavi bliver i Barca fordi han er meget begejstret og motiveret for det projekt, som vi har startet. Han vil selv forklare det i morgen på et pressemøde sammen med præsident Laporta. Hele ledelsen bakker op om Xavi og det gælder også vores sportsdirektør Deco' startede Yuste.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har på intet tidspunkt kigget efter en anden træner. Xavi har hele tiden været vores ønske og vores prioritet. Her til aften har vi hverken talt om sammensætning af stab eller om nogen skal fyres. Vi har udelukkende talt om Xavi og om vores projekt. Det er sandheden'.

'Vi har talt med Xavi om hvad klubben og holdet har brug for, så vores tilhængere igen kan føle sig tilfredse og begejstrede. Xavi har ombestemt sig, fordi han mener, at vi har gang i et vigtigt projekt baseret på vores unge talenter og fordi vi kan mærke, at han har vækket noget i vores tilhængere de seneste måneder, som vi ikke har kunne mærke i lang tid. Vi kæmpede med om ligaen og Champions League. Vi er meget glade for, at han fortsætter'.

Dermed kan de mange spekulationer om Xavi og en ny Barca-træner forstumme. Catalaneren er nu Barca-træner frem til den 30. juni 2025 og kan nu denne sommer forhåbentlig få lov til at forstærke truppen efter eget ønske og uden økonomiske begrænsninger.

.:FORSIDE:.