fbpx
Annonce

Italienske storhold meldes lune på Sergi Roberto

Peter Vyff - 10.11.23

// Sergi Roberto

Der spekuleres en del i Sergi Robertos fremtid, da han på nuværende tidspunkt er langt fra spilletid under Xavi. Catalaneren er meldt på vej til MLS, men nu forlyder det også, at Inter og Juventus ønsker at hente den alsidige spiller.

Sergi Roberto blev før denne sæson, valgt som holdets førsteanfører, efter afgangen af Sergio Busquets og Jordi Alba i sommerpausen. La Masia-spilleren har dog langt fra haft den forventede betydning på banen som forventet, hvilket i høj grad skyldes ankomsten af João Cancelo, der har sat sig på positionen som højre back samtidig med, at midtbanen er godt besat.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor er der ikke længere på samme måde brug for Sergi Robertos alsidighed. Ledelsen er derfor klar til at tage afsked med backen, hvis kontrakt da også står til at udløbe efter denne sæson.

Catalaneren er som oftest blevet sat i forbindelse med et skifte til den amerikanske MLS, hvor Inter Miami skulle være den mest sandsynlige destination. Det italienske medie Tutto Mercato kan nu afsløre, at Inter og Juventus har meldt sig på banen i kampen om Sergi Robertos underskrift.

Juventus skulle især være attraktivt, da Simone Inzaghi ønsker at styrke sin midtbane, hvilket må siges at være den foretrukne plads for Sergi Roberto. Catalaneren selv skulle dog fortsat foretrække et skifte til MLS, som er en mindre stressende liga, hvor han får mulighed for at nyde de sidste år af karrieren.

Den 31-årige Sergi Roberto får måske samtidig mulighed for at genforenes med vennerne Messi, Busquets og Alba, der alle spiller for Inter Miami. Der er samtidig også tale om at Luis Suárez er på vej til at tilslutte sig holdet, hvilket kun vil gøre det endnu mere attraktivt for Barca-kaptajnen..:FORSIDE:.