fbpx

Barca må undvære Eric García mod Young Boys

FCBARCELONA.DK - 20.09.24

// Eric Garcia

Med udvisningen mod Monaco i går, venter der Eric García karantæne i næste Champions League kamp, der er mod Young Boys om halvanden uge. Dermed har Hansi Flick endnu et fravær, der gør det svært for ham.

Hansi Flick har ikke nemt ved at stille hold i øjeblikket, for en række skader indsnævre hans muligheder og det bliver ikke nemmere, når Barca har næste opgave i Champions League, hvor Young Boys gæster Estadi Olímpic i Barcelona. Det opgør spilles tirsdag den 1. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen


Eric García fik den ledige plads på midtbanen mod Monaco i fraværet af den lårskadede Dani Olmo. Det blev ingen succes, for efter blot 10 minutter måtte catalaneren forlade banen med et rødt kort. Dermed er han ikke i spil til hjemmekampen mod Young Boys. Det fravær svækker holdet yderligere i en kamp, hvor kun tre point kan bruges til noget.

Hansi Flick får måske snart Frenkie de Jong klar, så han kan hjælpe holdet mod Young Boys, men hollænderen har ikke spillet siden april og skal først finde kampformen. Derfor bliver det spændende at se, hvilken løsning Flick vælger til næste opgave i Champions League.

garcia1F

.:FORSIDE:.