fbpx
Annonce

Avis: Barca har besluttet at sælge Eric García

Peter Vyff - 28.03.24

 


Barca har angiveligt tænkt sig at sælge spillere for mindst 200 mio. euro til sommer. Catalanerne har især tænkt sig at tynde ud i forsvaret, og det får nu konsekvenser for Eric Garciá, der forventes solgt til sommer.

Ledelsen har store planer til for det kommende transfervindue, hvor økonomien skal stabiliseres samtidig med, at førsteholdet skal forstærkes. Det er en særdeles svær operation, der først og fremmest kræver, at det lykkes at generere store indtægter fra spillersalg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor nødsaget til at tage afsked med en række spillere, og ledelsen er derfor nu i gang med at evaluere alle spillers fremtid hos Barca. Det får nu ifølge avisen Marca stor betydning for Eric Garciá, der i denne sæson er udlejet til Girona.

Midterforsvaren har gjort det rigtig godt hos naboklubben, der trods en smule formnedgang i foråret, har været den helt store sensation i La Liga. Catalaneren har vist gode placeringsevner, ligesom hans bolddistribution har været sublim nede fra bagkæden.

Der er dog ikke plads til García hos Barca, når han efter planen vender hjem til sommer. De spanske mestre er rigtig godt besat i midterforsvaret, og Girona-spilleren vil umiddelbart være sjettevalg efter Ronald Araújo, Jules Koundé, Andreas Christensen, Iñigo Martínez og Pau Cubarsí.

Ledelsen har derfor angiveligt besluttet sig for at sælge den 23-årige García, der er på blokken hos Girona, som højst sandsynligt skal spille Champions League til næste sæson. Midterforsvaren menes at kunne indbringe 15 mio. euro, hvilket er udemærket for en spiller, der ankom transferfrit fra Manchester City.

García kan dog stadig nå at ændre ledelsens beslutning, da den kommende Barca-træner forventes at stå med det endelige valg. Catalaneren har kontakt indtil 2026, og et salg haster derfor ikke, hvilket også åbner døren for et nyt låneophold med en obligatorisk købsoption.

garcia13F

// Eric Garcia
.:FORSIDE:.