fbpx
Annonce

Avis: PSG har øje på Araújo og Eric García

Peter Vyff - 24.04.24

// Ronald Araujo // Eric Garcia

PSG har efterhånden hentet adskillige spillere hos Barca, og den taktik ser ud til at fortsætte. Cheftræner Luis Enrique har angiveligt fokus på Ronald Araújo og Eric García, som han ønsker at forstærke holdet med til sommer.

Barca har i de sidste par år været nødsaget til at sælge flere store profiler til PSG, der både har sikret sig Neymar, Lionel Messi og Ousmane Dembélé. Pariserne er på det seneste også blevet meldt interesseret i Gavi og Frenkie de Jong, som dog for nu intet ønske har om at forlade den catalanske hovedstadsklub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har dog ikke stoppet PSG i at finde potentielle Barca-spillere at forstærke holdet med, og ifølge den franske avis L'Equipe, skulle man nu have fokus på Ronald Araújo og Eric García. Det skyldes angiveligt Luis Enrique, der skulle være en stor fan af begge forsvarsspillere.

PSG følger efter sigende midterforsvarene tæt, selvom det dog er svært at se, hvordan det skal lykkes at overtale Barca til at sælge Araújo. Uruguyaneren har udviklet sig til en nøglespiller, og selvom han lavede en kostbar fejl mod PSG i sidste uge, betragtes han af flere stadig som urørlig.

Hvad angår García, så tyder meget på, at han kan blive solgt, når han efter denne sæson afslutter sit lejeophold hos Girona. Catalaneren har gjort det rigtig godt hos sensationsklubben, men som situationen er hos Barca, er der ikke plads til ham i midterforsvaret.

Den 23-årige Eric García forventes derfor solgt for at forbedre økonomien, og det kan meget vel blive til PSG, eftersom Luis Enrique kender ham godt fra det spanske landshold. Den tidligere Manchester City-spiller er dog også et varmt navn hos blandt andet Juventus og Girona, og den store interesse er med sikkerhed noget der glæder Barca-ledelsen.

araujo78F

.:FORSIDE:.