fbpx

Barca håber på Olmo-retur mod Bayern München

Peter Vyff - 20.09.24

 


Barca nåede kun at have glæde af Dani Olmo i tre kampe, inden han pådrog sig en lårskade. Catalaneren forventes ude i flere uger, men trænerstaben skulle være fortrøstningsfulde om at have ham retur mod Bayern München.

Dani Olmo fik en fantastisk start hos Barca, hvor han formåede at score i alle tre kampe, som han nåede at være en del af. Midtbanespilleren måtte dog lade sig udskifte i kampen mod Girona, og undersøgelser viste efterfølgende, at han havde pådraget sig en skade i låret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Skaden forventes at holde den 25-årige Olmo ude i en måneds tid, hvilket gør, at han kommer til at misse flere vigtige kampe. Men til trods for tilbageslaget, er han fast besluttet på at vende tilbage til fodboldbanen hurtigst muligt, og gerne i tide til kampen mod Bayern München den 24. oktober.

Den samme kamp har trænerstaben ifølge nyhedsmediet Cadena SER øje på, og man gør i øjeblikket alt, hvad man kan for at få ham klar til opgøret mod tyskerne. Barca spiller samtidig en måske vigtigere kamp, bare tre dage efter, mod Real Madrid, hvor der også vil være brug for offensivspilleren.

Begge kampe kan ende med at definere Barcas sæson, og Olmo er således også ivrig efter at vende retur og hjælpe holdet til succes. Playmakeren skulle samtidig også være opsat på at slå Bayern, efter hans mange møder med tyskerne i Bundesligaen, da han tilhørte RB Leipzig.

Catalanerne vil dog være varsomme med Olmos retur, og selvom han skulle være klar, er det ikke sikkert, at han deltager i kampen mod Sevilla den 20. oktober. Betydningen af kampen mod Bayern er nemlig ikke til at tage fejl af efter nederlaget til AS Monaco torsdag.

olmo1F

// Dani Olmo
.:FORSIDE:.